Våra tjänster

Vi kan erbjuda tjänster inom webbdesign, logotyper samt en ny design på din befintliga hemsida

Vi jobbar med React Vue.js logga

Idag kan det vara kostsamt med en hemsida. Du ska betala för ett domännamn och ett webbhotell. Med JAMStack så blir din hemsida säkrare då det inte finns någon databas att för någon att attackera, hemsidan blir statisk och då även mycket snabbare. Och för oss utvecklare så är det en enklare miljö att jobba i, vilket är ett stort plus.
Wordpress är ett utmärkt val om du vill starta en webbshop eller enkel blogg. Det är även lätt att sköta det administrativa på en Wordpress-sida. Men har ni inte tid att göra det så sköter vi det er. Och för att hålla säkerheten uppe så kan vi även uppdatera eran Wordpress installation kontinuerligt. Allt för att ni ska få en säker och smidig hemsida.

Statisk generator - Next & Gatsby

Fördelarna är många men en sak är att en statiskt genrerad hemsida innehåller ingen databas som exempelvis Wordpress har. För varje klick på en länk så måste Wordpress hämta data från databasen, det tar tid. Alla plugins till Wordpress måste hela tiden uppdateras för att säkerheten ska vara på topp. Men med en statisk hemsida så blir den säkrare och snabbare på grund av att den inte behöver en databas.

Bild på två pennor

Logotyper

Att synas

Med en enkel och tydlig logotyp är igenkänningsfaktor hög. Därför är det vikigt att ha en logotyp tycker vi. Det är verksamhetens varumärke som ska kunna ge en tydlig bild av vad de sysslar med. En del logotyper kan även vara lite mer åt det kreativa hållet, de lämnar lite kvar åt fantasin. Det brukar vara ett kul sätt att göra en logotyp på.

Det är inte fullt så enkelt att designa en logotyp från ett vitt papper. Men vi är en kreativ webbyrå som löser det mesta som eran verksamhet är i behov av.

Bild på datorskärm

Webbdesign

React och Next

Vi arbetar med en modern teknologi som är en fröjd att arbeta i för oss utvecklare. React är ett så kallat bibliotek. Next är ett ramverk, med det så kan vi göra era webbsida statisk eller dynamisk.

Bild på två laptop

Renovering

Ny teknik och fräsch design

Om ni har en modern design på eran hemsida visar ni att ni bryr er om erat varumäke på internet. Med hjälp av oss så kan vi hjälpa er att göra eran hemsida responsiv, alltså mobilanpassad. Om ni inte har en mobilanpassad hemsida så kommer sökmotorerna automatiskt "straffa" er genom att ge er en sämre plats på exempelvis Google om någon söker efter er.

Upplevs er hemsida allmänt seg så kan vi se över vad problemet kan vara, alternativt kan vi bygga om den med hjälp av ny teknik som kommer optimera hemsidan.